Set de husa si 2 folii de protectie pentru Samsung Galaxy S21 FE Giolus, silicon/sticla securizata, negru/auriu, 6,4 inchi

21,45 Lei (TVA inclus) 33,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KBTHLT

Descriere

Compatibilitate: carcasa telefonului mobil cu carcasă inelară din aur galvanizat compatibilă cu Samsung Galaxy S21 FE, cu 2 protecții de ecran. Nu este potrivit pentru alte versiuni. Suport rotativ la 360°: carcasă Samsung Galaxy S21 FE cu inel auriu la 360°. Carcasa nu are magneți, dar există un plasture metalic încorporat care permite atașarea carcasei la magnet. Tehnologia de galvanizare face ca iubitul tău telefon mobil Samsung Galaxy S21 FE și viața ta să fie mereu pline de vitalitate.

Detalii:

Material; silicon/sticla securizata

Culoare: negru/auriu

Compatibil cu Samsung Galaxy S21 FE , 6,4 INCHI


Detalii

SKU
SX001KBTHLT
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.