Set de ham si lesa reflectorizante pentru caini Molshine, tesatura oxford/nailon, rosu/negru, marimea L

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 20
Cod produs - SKU SX001MO73P1

Descriere

 Dimensiunea hamului pentru câini: L, potrivit pentru circumferința pieptului câinelui 63-77 cm / 24.8-30.3 inci, potrivit pentru circumferința gâtului câinelui 53.8-66.8 cm / 21.2-26.3 inci, greutate: 156 g / 5.5 oz, potrivit pentru greutatea câinelui este de 40-70 pisici. Lungime plumb: 1.5m / 59", Greutate plumb: 86g / 3oz, Vă rugăm să măsurați cu atenție înainte de a cumpăra.Hamul pentru câini și lesa pentru câini cu cusături reflectorizante pot rămâne vizibile noaptea și vă pot proteja pe dvs. și câinele dvs. atunci când mergeți noaptea.

Detalii:

Material: tesatura oxford

Culoare: rosu/negru

Marimea L

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.