Set de ham guler si lesa pentru caine PUPTECK, nailon, mov

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001IVY6X5

Descriere

Set hamuri, curele și gulere: pachetul include 1 guler (circumferința gâtului: 30-40 cm, lățime: 1,5 cm), 1 ham (circumferința căldurii: 38-54 cm, lungimea fundului: 15-20 cm), 1 curea (lungime: 70,0 cm). 180"/1800cm), măsurați gâtul și conturul pieptului câinelui înainte de cumpărare. Hamuri de 4 culori din care să alegeți. Stele și luni luminoase: Stelele și lunile sunt imprimate pe lese care pot străluci lumină noaptea, făcând animalul dvs. de companie mai ușor de observat și mai sigur atunci când mergeți noaptea. Este perfect pentru animale de companie, băieți și fete care se plimbă zilnic, alergând, petreceri și vacanțe. Indiferent dacă este zi sau noapte, poate face din prietenul tău blănos o stea strălucitoare.

Detalii:

Material: nailon

Culoare: mov

Dimensiuni: Latime: 1,5 cm. Gat : Circumferinta gatului: 30-40 cm. Ham: Truc: 38-54 cm. Fund: 15-20 cm. Lungimea lesei: 180 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.