Set de felicitare cu decoratiune pentru ziua indragostitilor Jetec, lemn/hartie, rosu/natur/roz

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001IT59A1

Descriere

Ce primesti: acest pachet contine 1 bucata placa semn din lemn in inima cu franghie si 1 bucata felicitare din lemn I love you cu plic, o combinatie frumoasa pentru tine ca un cadou pentru indragostiti si prieteni.Design rafinat: stilul inimii felicitării aniversare Te iubesc este atrăgător și frumos, iar zona goală vă permite să scrieți câteva mesaje. Placa de inimă din lemn este proiectată cu o textură netedă atât pe față, cât și pe spate, iar zicalele cu font frumos arată frumos și sunt clare și ușor de citit. Modelul este imprimat doar pe o parte, astfel încât să puteți proiecta ceva important pe spate. Robust și sigur: acest set de cărți de Ziua Îndrăgostiților este fabricat din lemn, cu durabilitate frumoasă, rezistent la putregai sau rupere, ușor și cuvintele nu sunt ușor de decolorat, poate dura mult timp.

Detalii:

Material; lemn/hartie

Culoare: rosu/roz/natur

Dimensiuni:  felicitare: 15 x 10,5 cm / 10 X 10 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.