Set de creatie pentru Paste cu 2 oua si vopsele AUCHOICE, lemn/vopsea acrilica/plastic, multicolor, 6,5 x 4,5 cm

29,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 118
Cod produs - SKU SX001HBMO7B

Descriere

 Setul nostru de ouă de Paște include 2 ouă din lemn, 2 tăvi de ouă, 12 culori vopsea acrilică și două pensule de vopsea. Utilizați kitul de pictură cu ouă de Paște din lemn pentru a vă crea propria ambarcațiune unică de Paște.DECORATIUNI SPECIALE DE PASTE - Decoreaza oul de Paste, coroana de Paste sau cosurile de Paste cu opera proprie de arta - oul de Paste este pictat si colorat. Decorațiunile speciale vă vor face Paștele semnificativ și uimitor. Ce este important: decoratiunile de Paste din lemn sunt mai puternice si mai durabile si pot fi folosite de ani de zile.

Detalii:

Material: lemn/vopsea acrilica

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 4,5 x 6,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.