Set de creatie cu matrita si accesorii pentru deschizator de sticle SOKLIT, silicon/metal, alb/argintiu

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX001GKGU9L

Descriere

Creație DIY: Cu matrița de turnare din rășină epoxidică, puteți realiza 5 forme de deschizător de sticle în formă normală de tirbușon, rotund, pahar de vin roșu, sticlă și dreptunghi rotunjit. Folosiți-vă imaginația Puteți adăuga mărgele, sclipici, culoare și imagini pentru a vă crea propriul deschizător de sticle.Ușor de utilizat: pur și simplu răsuciți matrița de silicon și eliberați creația după ce rășina este complet întărită, ușor de demonstrat Deschizătorul de sticle este ușor de instalat cu șurubelnița și șuruburile incluse în pachet.

Detalii:

Material; silicon/metal

Culoare: alb/argintiu


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.