Set de banda cu 100 de carlige pentru perdele WILLBOND, plastic/textil, alb, 10 m x 2,5 cm / 2,8 x 1,2 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU SX001J6LCHR

Descriere

Ce obțineți: un pachet include 1 bandă cortină rolă și 100 de bucăți cârlige pentru perdele din plastic, o combinație frumoasă și o cantitate suficientă (și lungime) pentru a vă satisface diferitele nevoi.  Ghid de dimensiuni: Fiecare dimensiune a benzii de rulare este de aproximativ 10 m lungime / 32,8 ft lungime, 25 mm / 1 inch lățime, fiecare dimensiune a cârligului cortină din plastic este de aproximativ 28 x 12 mm / 1,1 x 0,5 inci, dimensiunea potrivită se potrivește majorității perdelelor. Sigur de utilizat: banda pentru perdele este fabricată din material textil de înaltă calitate, puternică și durabilă, nu este ușor de rupt sau de căzut. Țineți perdeaua ferm și sigur. Cârligele pentru perdele sunt fabricate din plastic, sunt durabile și nu sunt ușor de rupt. Nu au vârfuri de ac sau puncte ascuțite în cârlige, nu vă zgâriați degetele și nu vă prindeți de firele din bandă.

Detalii:

Material: plastic/textil

Culoare: alb

Dimensiuni: 10 m x 2,5 cm / 2,8 x 1,2 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.