Set de 8 masti si 10 foi cu tatuaje autocolante pentru copii Jimiston, pasla/hartie, multicolor, 22,86 x 14,2 cm

58,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001QNU7SN

Descriere

Stiluri diferite: 8 tipuri de măști pentru animale marine pot satisface diferitele nevoi de joc de rol ale copiilor. Cu culori și modele vibrante, vibrante, acestea sunt un plus distractiv la orice petrecere sau eveniment și adaugă un element de distracție și râsete! Țesătură de pâslă de înaltă calitate: Masca noastră dino este fabricată din material de pâslă de înaltă calitate, care este sigur și netoxic, se simte confortabil și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disconfort atunci când purtați. Masca este durabilă și rezistentă la rupere sau decolorare și poate fi reutilizată de mai multe ori.

Detalii:

Material; pasla/hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni; 22,86 x 14,2 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.