Set de 8 coli cu autololante de Halloween Kijuh, PVC, multicolor, 30 x 20 cm

39,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 75
Cod produs - SKU SX001MF8F9D

Descriere

Decor unic de Halloween cu pisică, dovleci și lilieci, fantome, monștri, copac mort, castel, păianjen și pânză de păianjen etc. Puteți combina autocolantul ferestrei de Halloween pentru Halloween pentru a crea o atmosferă teribilă. De fapt, acestea nu sunt doar autocolante pentru ferestre, puteți aplica și autocolante pentru ferestre de Halloween pe orice are suprafețe netede, cum ar fi mobilier, podele, gresie, oglinzi și oglinzi. Bucurați-vă de fericire în ziua de Halloween.

Model față-verso, spre deosebire de imprimarea tradițională pe o singură față, fereastra de Halloween Deco folosește o imprimare față-verso cu modele clare și culori vii pe ambele părți, astfel încât nu numai familia dvs., ci și trecătorii să se poată bucura de ferestrele dvs. rafinate. Efectul este o fereastră superbă în interior / exterior, care este perfectă pentru decorațiunile petrecerii de Halloween. Decor perfect de sărbători, potrivit pentru Halloween, petrecere costumată, petrecere de groază, petrecere. Autocolantele uimitoare pentru ferestrele de Halloween adaugă o notă specială petrecerii tale și fac fiecare detaliu fascinant.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 30 x 20 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.