Set de 8 coli cu autocolante de fereastra pentru Craciun Exceligen, PVC, multicolor, 177 bucati

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 43
Cod produs - SKU SX001FJF8ZZ

Descriere

Fereastră de Crăciun de mare valoare: 8 foi de autocolante pentru fereastra de Crăciun vin cu elemente adorabile de Crăciun, fulgi de zăpadă, Moș Crăciun, om de zăpadă, căprioară, pom de Crăciun, cutie cadou, ciorapi și așa mai departe, creează o atmosferă de iarnă de minuni. Decoratiuni atractive de Craciun: Decoreaza-ti ferestrele sau usile de sticla cu aceste degete adorabile, lumineaza-ti casa si mai ales un plus extraordinar pentru orice decoratiuni tematice de Craciun, decoratiuni pentru ferestre de Craciun, consumabile pentru petrecerea de Craciun. Calitate premium: Autocolantele pentru ferestrele de Crăciun sunt fabricate din materiale ecologice, non-toxice, robuste și reutilizabile. Nu deteriorează ferestrele atunci când ies de pe fereastră pentru a se agăța sau pentru a-și schimba poziția.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: multicolor

Numar piese: 177

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.