Set de 60 siringi fara ac pentru masurare Thirei, plastic, transparent, 10 cm , 1 ml

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001P4C3SF

Descriere

Mișcare lină a pistonului, etanșare densă, putere mare de aspirație și depozitare ușoară a seringilor cu capace după utilizare. Veți primi 60 de seringi fără ac de 1 ml, 10 cm lungime, suficiente pentru utilizare sau ca înlocuitor. Seringile sunt fabricate din plastic, groase și rezistente, iar fiecare seringă este sigilată individual, igienică, ușor de operat. Pentru experimente științifice, hrana animalelor, irigare etc. măsurarea lichidelor precum parfumuri, uleiuri, cerneluri tipografice, lubrifianți etc. Carcasă transparentă de pulverizare cu marcaje clare de măsurare pentru citire ușoară.

Detalii:

Material; plastic

Culoare; transparent

Dimensiuni: 10 cm 

Capacitate: 1 ml

Detalii

SKU
SX001P4C3SF

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.