Set de 60 marcaje pentru zgaraieturi si 20 de creioane BeYumi, lemn/hartie, multicolor

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001MDV7TF

Descriere

Aceste marcaje atrăgătoare vă vor impresiona cu siguranță! Sub un strat mat negru sunt ascunse culorile vibrante ale curcubeului, care pot fi dezvăluite cu stiloul din lemn inclus. Perfect pentru interacțiunea părinte-copil, acest proiect artizanal DIY oferă ore întregi de divertisment. Setul nostru de artă cu semne de carte pentru zgârieturi conține 60 de semne de carte cu zgârieturi colorate magice în 6 stiluri diferite, 20 de pixuri din lemn și 65 de panglici colorate. Cu stiluri diferite și cantitate suficientă, acest set vă poate satisface pe deplin nevoile.

Detalii:

Material: lemn/hartie

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.