Set de 60 clipsuri pentru plante Funrelaxer, plastic, verde, 6 x 4,5 cm / 3 x 4,5 cm

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001KR2BVL

Descriere

Pachetul conține 40 de clipuri pentru plante mari și 40 de clipuri pentru plante mici care pot satisface toate nevoile diferite ale plantei dvs. Cea mai mică dimensiune a clipului de susținere a plantei este de 3,4 cm lățime cu 4,2 cm lungime, în timp ce clemele de susținere a plantelor sunt de 4,5 cm lățime și 6 cm lungime.Protejați-vă planteleAceste clipuri de plante sunt concepute pentru a deține ferm plante care nu dăunează terenului înconjurător. Acesta vă va ajuta să aveți o aderență mai bună și să fie mai precis cu plantele și florile, clipul face plantele mai ușor de întreținut și de tratat.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: verde

Dimensiuni: 6 x 4,5 cm / 3 x 4,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.