Set de 6 centuri cu catarama pentru bagaje JZK, poliester/metal, negru, 1/3/ 5 m

97,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX0016R3OKH

Descriere

Pachetul contine: 6buc curele negre de incarcare cu catarama metalica de blocare (2buc 1m + 2buc 3m + 2buc 5m), au aceeasi latime: 2.5cm. Curelele de cravată din fibre de poliester de înaltă calitate, cataramele sunt metalice solide și robuste. Această curea poate fi utilizată ca o curea pentru asigurarea bunurilor și a rafturilor de acoperiș. Poate fi folosit pentru Pickup (furgonete), motociclete, biciclete etc.Cureaua de cravată Ideală pentru fixarea fără probleme a multor tipuri de articole, le puteți atașa și pentru a face o curea mai lungă. Foarte puternic și sigur.

Detalii:

Material; poliester/metal

Culoare: negru

Dimensiuni: 1/3/5 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.