Set de 6 becuri WTL, LED, sticla, alb, 9w

26,00 Lei (TVA inclus) 40,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB08GC3X4CC

Descriere

Bec LED WTL 9w, lumină rece neregulabilă 4000K vă protejează ochii și oferă imediat 800 de lumeni de lumină, fără timp de așteptare pentru a se încălzi la luminozitate maximă. Fără pâlpâire, fără spargeri, de înaltă performanță. Calitatea în primul rând este cheia noastră!

Detalii: 

Becurile LED WTL 9w au bază medie standard (B22). Se instalează direct în toate corpurile de bază B22. Lumina moale vă oferă un loc de locuit confortabil și plăcut.

Economisiți până la 87% la factura de energie: bec LED WTL de 9w pentru a vă înlocui vechile incandescente de 60 de wați. Economiile dvs. de 0,83 GBP contează pe noi. (bazat pe 3 ore/zi, costurile depind de tarife și utilizare)

Detalii

SKU
SB08GC3X4CC
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.