Set de 500 piese pentru mestesuguri JINGYOU, multicolor, textil/metal

33,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB08DCHVHBX

Descriere

15 culori se amestecă și se potrivesc cu curățarea țevilor, pachetul conține 200 de bucăți de tulpini de chenille, 200 de bucăți de pompomar roșu și 100 de bucăți de ochi de perucă, care vor ajuta la dezvoltarea imaginației copilului flori, animale, Moș Crăciun, păpuși, pom de Crăciun, ornamente etc. Încântați spiritul Crăciunului. Tulpinile chenille sunt realizate din pliabile, le puteți îndoi în orice formă pentru a satisface copiii și a le stimula creativitatea; Ochii de peruca sunt realizate din plastic, care va ajuta la dezvoltarea imaginației copilului, creativitate, practic și capacitatea de coordonare.

Detalii:

Material: textil/metal

Culoare: multicolor

Dimensiuni:  25 mm 25 buc, 20 mm25 buc, 15 mm 50 buc, 10 mm /  0.6 x 30 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.