Set de 5 senzori de miscare cu infrarosu V-TAC, IP65, plastic, alb, 125,2 x 72,7 x 71,4 cm

120,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001FOR09H

Descriere

Asigurați siguranța casei dvs. cu senzorul de mișcare cu infraroșu V-TAC. Acesta detectează mișcarea (10 metri pe o rază de 360°) și declanșează iluminarea - perfectă pentru garaje, alei, magazii de lucru și multe altele. Carcasa este modelată astfel încât senzorul să funcționeze optim chiar și în colțuri. Rezistent la intemperii – senzorul este protejat împotriva apei și prafului conform IP65. Funcționează perfect în zilele însorite sau ploioase sau în condiții meteorologice extreme. Instalare ușoară: montați senzorul într-un singur loc cu cât mai puține obstacole posibil pentru a-i optimiza zona de detecție. Evitați să-l îndreptați spre oglinzi sau să-l așezați lângă orificiile de aerisire sau aparatele de aer condiționat. O schemă electrică pentru conectarea cablului și procedura de testare poate fi găsită în manualul de instrucțiuni.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb

Dimensiuni: 125,2 x 72,7 x 71,4 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.