Set de 5 conuri pentru surprize copii Anyunkey, carton, multicolor, 8 x 32 cm

18,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 142
Cod produs - SKU SX001R9XSNH

Descriere

Sărbătorește un nou capitol plin de aventură și cunoaștere cu Setul de 5 conuri pentru surprize de la Anyunkey! Aceste conuri din carton multicolor, de 8 x 32 cm, sunt pregătite să umple de entuziasm și culoare orice festivitate de începere a școlii. Strigând în culori vibrante „Endlich Schulkind” - adică „În sfârșit, școlar” - ele sunt perfecte pentru a marca tranziția micuților spre o etapă plină de învățare și joacă.

Designul lor festiv este presărat cu elemente ludice - rachete, cărți, emoji și stele - toate în culori ce poposesc pe un fundal roz electric ce cu siguranță va captura imaginația celor mici. Fiecare con are un capac verde în formă de frunză, adăugând o notă de originalitate și farmec la întregul aspect.

Aceste conuri sunt concepute nu doar pentru a fi o adevărată plăcere vizuală, ci și pentru a fi pline cu surprize și dulciuri. E momentul perfect pentru a înveseli spiritele și a oferi o recompensă dulce pentru curajul de a face pasul mare spre școală.

Fie că vrei să le umpli cu creioane colorate, abțibilduri sau bomboane, conurile de la Anyunkey sunt prietenii ideali pentru ziua cea mare. Pregătește-te să vezi ochișori strălucind de fericire și zâmbete largi când micuții își vor deschide conurile lor de surprize – un start vesel pentru anul școlar care abia începe!

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: carton

Dimensiune: 8 x 32 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.