Set de 48 accesorii pentru decoratiuni de Craciun TUIBEIDAMAI, lemn/textil, multicolor

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MCBAA7

Descriere

Pachetul Include 48 de piese de decoratiuni din lemn de Paste, 8 forme diferite frumoase (6 bucati din fiecare) si 48 de bucati de fire. Creioanele colorate sunt disponibile în 6 culori. Fiecare pandantiv are găuri mici în partea de sus pentru o agățare ușoară. Decorațiunile de Paște din lemn nu sunt încă terminate, copiii își pot crea propriile modele de pandantive, pot stimula creativitatea și imaginația copiilor și pot îmbunătăți abilitățile practice ale copiilor. Părinții pot picta cu copiii lor și se pot bucura de timpul confortabil petrecut în familie.

Detalii:

Material: lemn/textil

Culoare: multicolor

Numar piese: 48 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.