Set de 47 decoratiuni pentru recuzita foto Abnaok, folie/latex/hartie, auriu/negru

33,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001EXU0Q9

Descriere

Accesorii foto interesante: conține 47 de recuzită foto cu multe modele, cum ar fi pălării magice, ochi, dovleci, mături, cravate, barbă, vulturi, păianjeni, arcuri etc., care sunt foarte interesante și interesante. Materiale de înaltă calitate: steagul este fabricat din materiale de hârtie de înaltă calitate, cu culori strălucitoare. Materialul balonului este latexul, care este durabil și poate fi umplut cu aer și heliu. Decorațiuni de Halloween: pot fi atârnate oriunde pentru a crea o atmosferă de Halloween, cum ar fi șeminee, mese, uși, ferestre, garduri, pereți etc. pentru a vă decora grădina, camera de zi etc.

Detalii:

Material; folie/latex/hartie

Culoare: multicolor

Numar piese: 47

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.