Set de 40 cleme si 50 coliere pentru plante Universal brand, plastic/metal, verde

72,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001DVRYHZ

Descriere

Material ecologic: clema pentru plante este fabricată din plastic robust și poate fi utilizată pentru majoritatea activităților de grădină. Sârmă din oțel cu arc de înaltă calitate, capacitate puternică de fixare, rezistentă la intemperii și rugină, durabilă și reutilizabilă. Protejați florile de daunele provocate de vânt. Ușor de utilizat: Clema de susținere a plantelor de grădină este foarte simplă de utilizat. Țineți clema cu o mână și introduceți suportul și tija în clemă cu cealaltă mână, astfel încât planta să nu se înnoade ușor. Funcție: Clemele de plante ajută plantele să susțină și să se îndrepte. Protejează florile de daunele provocate de vânt și ajută la susținerea ramurilor fructifere. Colierele reglabile pentru cabluri adoptă un design cu autoblocare, care poate fi reglat și blocat după bunul plac, fără a deteriora plantele sau tulpinile.

Detalii:

Material: plastic/metal

Culoare: verde

Dimensiuni: Pachetul include: 20 cleme suport pentru plante mari (6 x 4,5 x 1 cm), 20 cleme suport pentru plante mici (4,5 x 3 x 0,7 cm), 50 coliere pentru cabluri de grădină (25 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.