Set de 4 linguri si 4 cupe de masurare pentru bucatarie Comfify, ceramica, gri

52,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SB07BRBBLK9

Descriere

 Set superb de vase ceramice cu tematică vintage, într-o culoare atractivă aqua blue, care se potrivește unei varietăți de stiluri, inclusiv tradițional, shabby chic și multe altele; foarte elegant. Design îmbunătățit al bucătăriei – Toate instrumentele de gătit cele mai importante, împreună și într-un singur loc: 4 linguri de măsurare, 4 căni de măsurare și un suport pentru linguri care vă înfrumusețează și vă ordonează bucătăria.

Detalii:

Material: ceramica

Culoare: gri

Dimensiuni:  Cele mai utile dimensiuni – linguri de măsurare ceramice de 1/4 linguriță, 1/2 linguriță, 1 linguriță și 1 lingură; pahare de măsurare dimensiuni 1/4 cană, 1/3 cană, 1/2 cană și 1 ceașcă; suportul pentru linguri este suficient de mare pentru lingurile de gătit de toate dimensiunile

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.