Set de 4 jucarii pentru piscina, cauciuc, multicolor, 14 cm

18,30 Lei (TVA inclus) 30,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001SQSVX1

Descriere

Sunt minunate pentru a ține căldura la distanță, pentru a promova distracția all-inclusive în familie și pentru a încuraja copiii să se bucure de distracție activă în aer liber.Aceste discuri care zboară în apă sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a sufla pe oricine! Sunt minunate atât pentru băieți, cât și pentru fete și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a rezista acțiunii. Aceste bile de burete pot fi folosite în multe locuri, cum ar fi piscine, aspersoare de trambulină, parcuri acvatice, plaje, piscine gonflabile sau doar în curtea din spate.

Detalii:

Material: cauciuc

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 14 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.