Set de 32 pandative pentru incaltaminte la copii Miotlsy, PVC, multicolor

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU SX001C46QHH

Descriere

Aceste pandantive de pantofi cu forme diferite sunt disponibile în 32buc de pandantive de pantofi la modă și diferite. Material durabil: Pandantivele pantofilor sunt fabricate din material PVC de calitate, durabile și netoxice, pot dura mult timp, cureaua este fabricată din material siliconic moale, ușor de pliat și confortabil de purtat, care nu dăunează pielii. Ușor de utilizat: Fiecare pandantiv pentru pantofi are un buton pe spate, care vă permite să fixați convenabil pandantivul pantofului în pantofi, care nu se va desprinde ușor după ce a fost atașat la gaura pantofului; Cureaua din silicon este proiectată cu diferite găuri și butoane de fixare, astfel încât să puteți regla cu ușurință dimensiunea pentru a se potrivi mâinii dvs., pandantivele noastre pentru pantofi pot fi, de asemenea, atașate la curea, foarte distractiv de utilizat.

Detalii:

Material; PVC

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.