Set de 300 margele cu 2 lamanari si 2 lingurite pentru sigilii invitatii Bluweet, ceara, roz

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 16
Cod produs - SKU SX001JD9FYH

Descriere


De ce să alegeți ceara noastră de etanșare.Am folosit doar ceară, iar problema cu ceara este că este dificil de manevrat și tinde să ardă atunci când se topește, ceea ce înseamnă că petele negre de pe un altfel lasă un sigiliu arătos. Ceara noastră de etanșare se topește rapid în lingură, 2-3 mărgele este cantitatea perfectă pentru sigiliul meu. Acest lucru a dat invitațiilor noastre de nuntă o notă fantastică. Îmi place să scriu scrisori prietenilor mei și să-i sigilez cu această ceară. Ceara este netedă, netradițională. Aceasta înseamnă că este foarte puternic și nu se rupe ușor, astfel încât să puteți trimite aceste scrisori prin poștă și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ruperea sigiliului pe drum. Dacă doriți să trimiteți scrisorile, luați această ceară! Este fantastic!

Detalii:

Material; ceara

Culoare: roz

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.