Set de 30 inele pentru perdele si 40 inele pentru perdea de dus SPEEDWOX, metal, bronz rosu, 37 mm/ 26 x 17 mm

48,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001H0XKVL

Descriere

Combinația frumoasă de inele cortină și cârlige cortină poate fi potrivită pe scară largă pentru șinele cortină folosind planoare cu inele și inele cortină, culoarea clasică poate fi potrivită pentru majoritatea stilurilor de acasă și se aplică pentru a face perdele frumoase stil plisat. Design bun: inelul cortinei este bine lustruit și suprafața fără pete. În timpul instalării, pur și simplu utilizați inelul agățat cortina pentru a trece prin tija cortină unul câte unul, apoi utilizați cârligul pentru a trece prin perdea și atârnați pe inelul agățat, puteți încerca să glisați cortina cu ușurință. Nu sunt necesare alte instrumente.

Detalii:

Material: metal

Culoare: bronz rosu

Dimensiuni: 37 mm/ 26 x 17 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.