Set de 3 teluri pentru bucatarie Asdirne, otel inoxidabil, argintiu

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001H8MIRP

Descriere

Acest pachet de 3 teluri este fabricat din oțel inoxidabil alimentar. Nu se îndoaie, nu se deformează și nu se deformează ușor. Rezistent la căldură, rezistent la coroziune, robust și durabil. Sârmă largă, în formă de lacrimă, flexibilă și elastică din oțel inoxidabil. Vibrații de joasă frecvență în timpul amestecării, economisiți timp și efort. Mâner durabil cu textură mată. Firul de amestecare este fixat în siguranță la mâner și nu poate cădea sau deteriora. Telul antiaderent în formă de balon face munca de gătit mult mai ușoară. Telul din oțel inoxidabil cu 3 dimensiuni poate fi folosit pentru a lovi ouă, a amesteca aluatul, frișca și a amesteca sosurile. Designul ergonomic îl face ușor și confortabil de utilizat.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Dimensiuni: Setul include 3 teluri metalice: lungime mare 32,5 cm, latime 7,5 cm, maner 13 cm, lungime medie 27 cm, latime 6,5 cm, maner 12 cm, lungime 23 cm, latime 5,5 cm, maner 10 cm.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.