Set de 3 role cu banda de legare pentru alpinism Effekt Manufaktur, bumbac/adeziv, alb, 11 m x 1,5 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 21
Cod produs - SKU SB08C55Y1NL

Descriere

Protecția supremă pentru mâini și degete Banda noastră atletică pentru degete nu ajută doar la prevenirea rupturilor, entorselor, întinderilor musculare și tăieturilor Datorită compresiei maxime, ajută și la prevenirea umflăturilor și ajută la o recuperare rapidă în caz de întindere sau rănire; Adeziv puternic, fără reziduuri lipicioase Proiectat cu materiale premium, banda noastră manuală conține adeziv acrilic puternic, astfel încât rămâne ferm fixată, chiar dacă este expusă cretei și transpirației Iar adezivul fără latex nu lasă reziduuri lipicioase după îndepărtare Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă.

Detalii:

Material: bumbac/adeziv

Culoare: alb

Dimensiuni: 11 m x 1,5 cm 

    Nota

    Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

    Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

    Ce spun clientii

    Detii sau ai utilizat produsul?
    Posteaza review

    Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.