Set de 3 perechi de manusi anti-punctie Donfri, PU, gri, M, 16 - 17,5 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001CPZ0ZZ

Descriere

Anti-tăiere și anti-puncție: HPPE de înaltă performanță anti-tăiere și anti-puncție. Este adevărat. Acesta poate fi dezasamblat în locuri precum securitate, exterior, grădină, grădină, grădină, inginerie mecanică, întreținere auto, sticlă, construcție, încărcare și descărcare, conducere, tâmplărie, soare etc. Pentru intervenții, intervenții. Experți, cutremure și dezastre.

Antiderapantă și rezistentă la uzură] palma mâinii este acoperită cu un strat poliuretanic și un tratament gros între degetul mare și arătător pentru a asigura stabilitatea chiar și în condiții umede/ grase, pentru a asigura siguranța și rezistența la uzură.

Detalii:

Material; PU

Culoare: gri

Dimensiuni: 16-17,5 cm 

Marime: M

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.