Set de 3 freze pentru colt rotund Jognee, plastic/otel inoxidabil, negru/albastru/mov, 5.3 x 5.3 x 2.3 cm

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU PX001OVRSON

Descriere

Am realizat tăietorul de plasă din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este durabil, rezistent la uzură și poate fi utilizat în mod repetat pentru o lungă perioadă de timp. Lama din oțel inoxidabil este suficient de ascuțită pentru a asigura o tăiere precisă, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere. Cutterul nostru de colț este un tăietor de colț la 45 °, ideal pentru tăierea hârtiei și scrapbooking și vă ajută să obțineți colțuri precise și curate. Cutterul de colț este, de asemenea, echipat cu depozit de fier vechi care vă ajută să colectați automat deșeurile și să curățați cu ușurință după tăiere.

Detalii:

Material: plastic/otel inoxidabil

Culoare: negru/albastru/mov

Dimensiuni: 5.3 x 5.3 x 2.3 cm

Detalii

SKU
PX001OVRSON

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.