Set de 25 coli de smirghel multifunctional Fandeli, 100 granulatie, hartie/oxid de aluminiu, maro, 28 x 23 cm

42,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 28
Cod produs - SKU SB00WSVNIO4

Descriere

Aplicații posibile: asigură tăierea rapidă, ideală pentru prelucrarea lemnului, vopsire, prelucrarea metalelor și a materialelor plastice. Materialul de șlefuit al hârtiei este potrivit atât pentru lemn moale, cât și pentru lemn tare. Aceeași hârtie poate fi utilizată de mai multe ori (mai puține deșeuri), iar calitatea brută oferă performanțe excepționale de șlefuire, permițându-vă să lucrați mai repede. Puteți utiliza acest șmirghel manual sau cu un șlefuitor electric. Durabilitate mare și alte avantaje: șmirghelul nostru pentru lemn este excepțional de durabil și permite un finisaj uniform și neted. Calitatea medie a acestui șmirghel îl face ideal pentru toate tipurile de suprafețe și proiecte cu diferite eforturi de șlefuire (prelucrarea lemnului, experimente sau nuanță). Fabricat din minerale de oxid de aluminiu, acest șmirghel poate fi utilizat pe vopsea, lemn, metal și alte materiale, cum ar fi wel.

Detalii:

Material: hartie/oxid de aluminiu

Culoare: maro

Dimensiuni: 28 x 23 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.