Set de 24 globuri de Craciun LIVESTN, plastic, rosu, 4 cm

27,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 28
Cod produs - SKU SB09BMTW55Z

Descriere

Set de jucării de Crăciun din 24 de piese: Un set de decorațiuni de Crăciun cu trei tipuri diferite de globuri. Acesta include bile lucioase, bile mate și bile lucioase. Decorează-ți bradul de Crăciun acasă cu aceste bijuterii încântătoare. Ornamente rezistente la spargerea bradului de Crăciun: Aceste frumoase bijuterii pentru pomul de Crăciun sunt fabricate din material PVC durabil și ecologic pentru a oferi o rezistență excelentă la rupere în comparație cu produsele tradiționale din sticlă. Suspensie detașabilă: Fiecare ornament în formă de minge vine cu un cârlig detașabil cu corzi de dantelă, astfel încât să îl puteți agăța confortabil. Se potriveste cu majoritatea brazilor de Craciun, nu se sparge atat de usor, poate folosi din plin decoratiunile bradului de Craciun al copilului tau.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: rosu

Dimensiuni: 4 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.