Set de 2260 ochi autoadezivi pentru mestesuguri Yesland, plastic, alb/negru, 4-25 mm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 25
Cod produs - SKU SX001DGUMDD

Descriere

Pachetul conține 2260 ochi oscilanți din plastic în 15 dimensiuni diferite. Swinging ochi anima papusi, roci de animale de companie, fotografii, desene, practic totul. Acești ochi drăguți sunt perfecți pentru a crea modele distractive pe păpuși, păpuși, felicitări de ziua de naștere și multe altele. Datorită materialului îmbunătățit, aderența rămâne mai lungă și mai ușoară. Sigur pentru copii. Ochii mobili Yesland googly sunt fabricați din materiale ecologice. Ochii sunt BPA și fără plumb și îndeplinesc standardele CPSIA. Puteți să-l utilizați discret.

Detalii:

Material; plastic

Culoare: alb/negru

Dimensiuni: 4-25 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.