Set de 222 baloane cu apa Idota, latex/plastic, multicolor

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001QK8K7L

Descriere

Set de baloane de apă de mare capacitate: Veți primi 1 pungă de baloane colorate, inclusiv 6 pachete (37 baloane de apă pe pachet), un total de 222 de bombe cu apă și o duză de injecție cu apă. Satisfaceți-vă distracția în aer liber în vara fierbinte, dați verii o notă proaspătă, nu mai trebuie să vă faceți griji că nu aveți suficiente baloane de apă pentru a juca Culoare aleatorie: roșu / portocaliu / galben / verde / albastru / roz / violet. Utilizați aceste baloane de apă cu umplere rapidă pentru a vă reumple rapid muniția de luptă cu apă Doar conectați-l la un furtun sau robinet de alimentare cu apă, umpleți balonul cu apă și agitați pentru a crea sute de baloane de apă în câteva secunde. Cel mai bine este să plasați o găleată sau un iaz umplut cu apă dedesubt pentru a evita ca balonul să cadă direct pe pământ și să se rupă.

Detalii:

Material; latex/plastic

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.