Set de 20 prelungitoare reglabile pentru masti Tabrotee, poliester/plastic, negru, 13-18,5 cm

61,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001NFZ3FB

Descriere

Cureaua prelungitoare poate fi ajustată la dimensiunea capului. Lungimea "extender pentru cercei cârlig poate fi ajustat liber, potrivit pentru toți, potrivit pentru bărbați, femei, vârstnici și copii. Poate reduce în mod eficient stresul și poate ameliora durerea cauzată de utilizarea prelungită a . Și ușor, compatibil cu toate căștile suspendate de pe piață. Conținutul pachetului: Pachetul conține 20 de curele prelungitoare pentru . Cantitatea suficientă pentru utilizarea zilnică și schimbarea poate ameliora durerea urechii cauzată de utilizarea pe termen lung. Cea mai lungă dimensiune 18,5 cm.

Detalii:

Material: poliester/plastic

Culoare: negru

Dimensiuni: 13-18,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.