mystery box la 40 de ron

Set de 2 suzete pentru bebelusi 6-18 luni TYRY.HU, silicon, gri/verde, 5 x 5,5 cm

17,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 127
Cod produs - SKU SX001GFYA5H

Descriere

 Potrivit pentru vârstele 6-18 luni. Suzeta moale din silicon pentru bebelusi contureaza usor fata bebelusului, prevenind urmele de pe pielea sensibila. Acesta poate învăța nou-născutul să se suzete și să-și calmeze copilul în timp ce plânge sau adoarme. Aceste suzete drăguțe sunt distractive și funcționale. Forma simetrica cu 2 orificii de aer permite bebelusului sa respire si sa se ataseze usor de clipul de suzeta. Designul special al suzetei noastre din silicon promovează dezvoltarea orală sănătoasă și este blând cu gingiile și dinții.

Detalii:

Material: silicon

Culoare: gri/verde

Dimensiuni: 5 x 5,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.