Set de 2 splittere cu 2 cai pentru antena TV Keagar, aliaj de zinc, argintiu, 5,5 x 3,5 x 1,5 cm

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 34
Cod produs - SKU SX001HWOFXL

Descriere

Splitterul de antenă poate distribui un semnal UHF la două ieșiri diferite. Deci două televizoare pot fi conectate la o priză TV cu fir. De asemenea, poate fi folosit pentru a separa TV / Multi-box / VCR / PVR / DVR / DVD / VCR / consola de jocuri.

Detalii: 

Transmisie HD: ecranul este clar și nu lasă imaginile să dispară. Splitter-ul de antenă TV prin cablu nu afectează intrarea semnalului digital atunci când este conectat și nu există interferențe de semnal între două televizoare.

Spre deosebire de splitterele tradiționale din plastic, separatorul de cablu de antenă este fabricat din aliaj de zinc durabil, care are o durată de viață lungă și poate bloca interferența semnalului, ceea ce vă oferă o mai bună rentabilitate și o experiență bună de utilizare.

Culoare: argintiu

Material: aliaj de zinc

Dimensiune: 5,5 x 3,5 x 1,5 cm

Frecvență: 5 - 1000 MHz,

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.