Set de 2 separatoare de degete Tanggiteck, textil/gel, gri, marimea L

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001EVHMPD

Descriere

Distribuitor de degete cu tampon de gel și ameliorarea durerii: Placa noastră de îndreptare cu gel pentru degetele mari de la picioare oferă o aderență puternică între degetul mare și al doilea deget de la picior pentru a ușura disconfortul. Umplutura suplimentară asigură un strat protector între minge și pantofi. Perfect pentru bursită, degete de ciocan, curbate și suprapuse, ameliorarea durerii hallux valgus Utilizare multi-scenă pentru orice corecție: puteți purta bandaj hallux în pantofi și șosete. Atela hallux valgus poate fi utilizată în timpul zilei și noaptea și poate contribui la corectarea hallux valgus în orice moment. Potrivit pentru mersul pe jos, alergare, yoga, somn etc.

Detalii:

Material: textil/gel

Culoare: gri

Marimea: L

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.