Set de 2 scaune tapitate Vancleave, microfibra/metal, gri deschis/negru, 58 x 63 x 88 cm

588,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PSTKM1210.46288931C

Descriere

Setul de 2 scaune tapitate Vancleave reprezintă o alegere elegantă și confortabilă pentru orice încăpere. Fabricate din microfibră și metal, aceste scaune îmbină rezistența și aspectul rafinat. În nuanțele gri deschis și negru, se integrează ușor în diverse stiluri de decor interior. Cu dimensiunile de 58 x 63 x 88 cm fiecare, aceste scaune oferă confortul necesar pentru momentele petrecute la masă sau în timpul relaxării. Designul lor modern și tapiteria moale adaugă un plus de eleganță și rafinament încăperii tale, făcându-le potrivite atât pentru spațiul de locuit cât și pentru zona de birou sau de servit masa.

Detalii: 

Culoare: gri deschis/negru

Material tapiterie: microfibra

Material cadru: metal

Dimensiune: 58 x 63 x 88 cm

Capacitate de incarcare: 110 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.