Set de 2 role banda de spuma adeziva fata-verso ZALUJMUS, alb, 9,8 m x 0,8 cm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 203
Cod produs - SKU SX001AYHMR7

Descriere

Acoperita cu adeziv puternic pe 2 laturi se lipeste instantaneu cu efect indelungat si de durata, poate tine pana la 1,4 kg pe mp. inci la temperatura camerei și nu lasă reziduuri sau daune la majoritatea suprafețelor. Se recomandă maximizarea zonelor de lipire pentru a îmbunătăți aderența. Bandă de spumă rezistentă la intemperii: Cu rezistență puternică la umiditate, umiditate și alte temperaturi extreme, o face potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior. Foloseste spuma sigilata pentru a izola vaporii de apa, buni pentru bucatarie si baie.

Detalii:

Material: spuma

Culoare: alb

Dimensiuni: 9, 8 x 0,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.