Set de 2 rezerve pentru spalator auto, Amber Yimu, albastru, 26x35 cm

21,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 29
Cod produs - SKU PX001TGC1OP

Descriere

Capul de mop este bogat în bule, are o capacitate puternică de absorbție a apei și de curățare și nu lasă pete de apă sau urme pe suprafață. Materialul moale îngrijește suprafața vopsită a mașinii și curăță eficient caroseria fără a lăsa zgârieturi sau alte daune.

Cap de mop de schimb pentru perie de spălat auto Bemece, din 2 bucăți, din chenilia din microfibră de înaltă calitate. Curăță cu ușurință suprafețele și interioarele vehiculului și îndepărtează praful, murdăria și alți contaminanți pentru a menține vehiculul tău curat și strălucitor.

Detalii:

culoare: albastru

diimensiune: 26x35 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.