NOU
  • Set de 2 perne pentru banca Maibe, spuma/piele PU, maro inchis, 44 x 41 x 6 cm
  • Set de 2 perne pentru banca Maibe, spuma/piele PU, maro inchis, 44 x 41 x 6 cm

Set de 2 perne pentru banca Maibe, spuma/piele PU, maro inchis, 44 x 41 x 6 cm

120,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PJSKW1325.56074337C

Descriere

Setul de 2 perne pentru bancă Maibe reprezintă o adiție practică și elegantă pentru a îmbunătăți confortul și aspectul băncii tale. Realizate din spumă și acoperite cu piele PU într-o nuanță profundă de maro închis, aceste perne combină durabilitatea și aspectul rafinat. Cu dimensiunile lor de 44 x 41 x 6 cm, se potrivesc perfect pe o bancă obișnuită, oferind suport și confort pentru cei care se așază. Designul lor simplu și elegant adaugă un plus de stil și eleganță băncii tale, îmbunătățind astfel aspectul întregului spațiu. Setul de 2 perne pentru bancă Maibe nu numai că oferă confort suplimentar, ci și completează estetica încăperii tale cu rafinament și bun gust.

Detalii: 

Culoare: maro inchis

Material tapiterie: piele PU

Material umplere: spuma

Dimensiune: 44 x 41 x 6 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.