Set de 2 perechi de manusi fara degete XLKJ, casmir, negru, 40 cm

79,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 23
Cod produs - SKU SX0016K7J5Z

Descriere

 Mănușa lungă fără degete este fabricată din cașmir, moale la atingere și se poartă confortabilă, elastică și durabilă, ușoară și ușor de transportat, lavabilă și de lungă durată. Dimensiune: Fiecare mănușă cu gaură pentru degetul mare are o lungime de aproximativ 15,75 inci / 40 cm, o mărime potrivită pentru majoritatea oamenilor:Vino cu 2 culori, puteți vedea informații specifice despre culoare din imagine, culorile clasice și diferite se pot potrivi diferitelor ținute, ușor de purtat cu designul găurii degetului mare, îți aduc bună dispoziție în fiecare zi.

Detalii:

Material: casmir

Culoare: negru

Dimensiuni: 40 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.