Set de 2 perechi de branturi pentru incaltaminte Feeti well, spuma de memorie, albastru, marimea L

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 18
Cod produs - SKU SB0B1PQZZJW

Descriere

Suport pentru arc dur: suportul arcului dur de 35 mm oferă un sprijin super puternic și ferm picioarelor. Branțurile ortopedice au scopul de a ușura ușor tendinita lui Ahile, fasciita plantară, pintenii călcâiului, pronația piciorului, supinația, durerile de gleznă / genunchi / spate, degetele de la picioare și degetele de la picioare. AMELIOREAZĂ DUREREA PICIORULUI: Designul adânc al cupei cu călcâi în formă de U protejează călcâiul de sărituri. În combinație cu suportul arcului, centrul de greutate al piciorului se mișcă înainte, distribuie presiunea asupra tălpilor picioarelor și ameliorează durerea.


Detalii:

Material: spuma de memorie

Culoare: albastru

Marimea: L

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.