Set de 2 manere de prindere a fortei antebratului AIXPI, aliaj de aluminiu, argintiu, cu rezistenta reglabila 50-150lbs (22-68kg)

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001N04WYJ

Descriere

Această prindere manuală vă permite să reglați intervalul de rezistență de la 50lb la 150lb (22.6kg la 68kg) în funcție de nevoile dvs., ideal pentru bărbații și femeile care doresc să-și exercite puterea de prindere. Clema noastră pentru culturism adoptă mâner ergonomic din aluminiu și arc din oțel cu conținut ridicat de carbon de înaltă calitate, care nu se teme de frecvența de utilizare de intensitate ridicată. În același timp, este echipat cu un protector de mâner pentru a vă face antrenamentul mai confortabil. Este perfect pentru muzicieni, sportivi, alpiniști și lucrători de birou.

Detalii:

Material: aliaj de aluminu

Culoare: argintiu


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.