Set de 2 huse pentru perna cu fibre de racire SOLEDI, albastru, bumbac, 50 x 75 cm

42,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0019ZSVPT

Descriere

 Husa de pernă răcoroasă SOLEDI adoptă cea mai recentă tehnologie japoneză de răcire tactilă, testul autoritar SGS Q-MAX> 0.4, care oferă o textură rece și mătăsoasă atunci când este atinsă direct de piele, vă aduce un somn dulce și vă îmbunătățește calitatea somnului într-o noapte fierbinte de vară. De asemenea, materialul este moale, neted și mătăsos, vă poate proteja pielea împotriva liniilor de somn faciale care ar putea deveni riduri profunde, spre deosebire de pernele din bumbac pentru atingerea rece și respirabilitatea. 2 în 1 Design, Perfer pentru tot sezonul: soledi fata de vară de răcire pernă are un design de material 2 în 1. Partea A din 50% nailon și 50% vâscoză, test autoritar SGS Q-MAX> 0,4, contactul cu pielea simte o senzație de răcire, deosebit de perfectă pentru persoanele care suferă de transpirații nocturne în timpul verii. Partea B este realizata din tesatura 100% bumbac, confortabila si moale, iti aduce un somn dulce, perfect pentru primavara, toamna si iarna.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.