Set de 2 fete de perna Amouhom, hartie Kraft, verde inchis/verde deschis, 50 x 50 cm

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001M2VS9F

Descriere

Vă face casa ecologică: este fabricată din hârtie kraft, durabilă și rezistentă la rupere, designul simplu o face o decorare perfectă pentru casă.Fabricat din material ecologic: Fața de pernă este fabricată din hârtie kraft spălată, ceea ce crește durata de viață a capacului în comparație cu altele disponibile. Dimensiunea capacului este de 20 x 20 inci, care se poate potrivi oricărei perne standard, astfel încât să puteți adăuga frumusețe și eleganță interioarelor dvs. Sigur: fără gust și contaminare, mai sigur în contact cu ingredientele, poate fi reciclat. Nu numai că poate fi spălat ca țesătură, dar poate fi folosit și de mai multe ori. Decor perfect: Culorile sunt vibrante și se pot amesteca bine cu majoritatea decorațiunilor interioare. Perfect pentru a fi amplasat în camera de zi, dormitor, birou, petrecere, atelier etc.

Detalii:

Material; hartie kraft

Culoare: verde deschis/verde inchis

Dimensiuni: 50 x 50 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.