Set de 2 cutii cu extensii pentru gene Xrten, 8D, volum 0.07mm, 11,7 x 6,4 cm

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 29
Cod produs - SKU SX0017EW31Z

Descriere

 Moale și ușor: Greutatea genelor cluster este mult mai ușoară decât extensiile de gene standard, astfel încât acestea sunt mai confortabile și mai moi. Nici un nod, nici un stick, arata natural.

Obiectul comemorării: Genele cu volume rusești au fost realizate într-un mediu steril, fără praf. Este hipoalergenic și nu irită ochii clientului. Curl stabil:D curl 8D Extensiile de gene îți oferă un aspect puțin mai dramatic. Bucla ar putea dura mult timp și există impermeabilitate evidentă. Ușor de utilizat: Este ușor de utilizat, grefă 3/5/10 gene simultan, economisind mult timp.

Detalii:

Culoare: negru

Dimensiuni cutie: 11,7 x 6,4 cm 

Grosime:0.07mm

Lungime: 8-12mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.