Set de 2 cuiere Yizemay, negru, ABS, 20 X 15 X 4 cm

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 21
Cod produs - SKU SX001LILT53

Descriere

Cuier pălăria noastră nu necesită asamblare sau de foraj. Designul simplu și ușor de utilizat vă permite să organizați și să vizualizați colecția de pălării în câteva minute. Suportul nostru pentru pălărie este conceput pentru a vă prezenta pălăriile, nu cârligul. Când pălăriile tale sunt agățate, cârligele noastre sunt în mare parte invizibile. Raftul pălăriei de pe perete folosește adeziv puternic care durează până la 3 kilograme. ATENTIE: Folosim un adeziv puternic pentru a ne asigura ca carligele tale raman montate permanent. Datorită adezivului puternic, vă rugăm să plasați cârligul pe o suprafață care nu se rupe. Nu utilizați pe tapet și suprafețe aspre. Utilizați cu atenție pe gips-carton și pereți vopsiți.

Detalii:

Material: ABS

Culoare: negru

Dimensiuni: 20 x 15 x 4 cm 

10 suporturi pentru pălării

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.