Set de 2 corectoare ortopedice pentru picioare Tech Love, ajustabil, roz

142,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001OHWFJ5

Descriere

Acest corector bunion poate ajuta la repararea degetele de la picioare suprapuse, degetele de la picioare ciocan, hallux valgus, degetele de la picioare strâmbe și alte probleme de picior. Poate scuti hallux valgus și hallux valgus. Prin purtarea unei corecții hallux valgus, o atelă bunion va restabili degetele de la picioare la poziția lor naturală. Material profesional: fabricat din materiale de înaltă calitate, ameliorează în mod eficient hallux valgus fără a lăsa răni. Tamponul interior din silicon moale și ușor de curățat poate fi utilizat de mai multe ori. Purtați atelă hallux valgus în timpul activităților zilnice sau somn pentru a preveni flexarea degetelor de la picioare.

Detalii:

Culoare: roz

Marime: ajustabil

Acest produs conține 2 corectoare hallux valgus, 2 seturi de curele de înlocuire, 2 curele de antrenament, 1 manual de instrucțiuni (limba engleză nu este garantată)

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.